Ellas21.com
  • Γενικά
  • FB ΚΙΝΗΜΑ21
  • Στρατιωτικά Νέα
  • Επικαιρότητα
  • ΞΑΦΝΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ιστορία
  • Βίντεο
  • Συνωμοσίες
  • Πρόσωπα
No Result
View All Result
  • Γενικά
  • FB ΚΙΝΗΜΑ21
  • Στρατιωτικά Νέα
  • Επικαιρότητα
  • ΞΑΦΝΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ιστορία
  • Βίντεο
  • Συνωμοσίες
  • Πρόσωπα
No Result
View All Result
Ellas21.com
No Result
View All Result
Home Επικαιρότητα

Τον μάζεψαν! Η Ζανέτ – Γιώργος ζήτησε συγνώμη!

Σάλος με βίντεο που δικαιολογεί την κακοποίηση παιδιών – Η συγγνώμη του… παρατράγουδου της Αννίτας Πάνια

ella21 by ella21
29 Νοεμβρίου, 2022
in Επικαιρότητα
screenshot_162

«Ο πατέρας μπορεί να ασελγήσει στα παιδιά του»

Σε μια εποχή όπου τα περιστατικά ασέλγειας, σεξουαλικής κακοποίησης και κακομεταχείρισης ανηλίκων έχουν πληθύνει επικίνδυνα, είναι αδιανόητο να κυκλοφορούν άνθρωποι, οι οποίοι να εκφράζουν τέτοιου είδους εμετικές απόψεις.

Φράσεις όπως «ο πατέρας μπορεί να ασελγήσει στα παιδιά του» αηδιάζει και εξοργίζει κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο.

Δυστυχώς όμως, στην εποχή της παντοδυναμίας των social media, τέτοιες φωνές βρίσκουν βήμα και ακούγονται. Μάλιστα, αυτές οι φωνές είναι προσβασιμες σε παιδιά κάθε ηλικίας, χωρίς να υπάρχει κάποιος έλεγχος.

«Ο πατέρας μπορεί να ασελγήσει στα παιδιά του»

Ενδεικτική περίπτωση αποτελεί το παρακάτω βίντεο, ενός χρήστη στο TikTok, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως «Ζανέτ».

Στο εν λόγω βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media, ο εν λόγω χρήστης, ισχυρίζεται ότι οι γονείς μπορούν να κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους, αφού «όταν το έχει στη δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας, ή χωρισμένος ή δύο πατεράδες που μεγαλώνουν τα παιδιά, θα τα κάνουν ό,τι θέλουν».

Δείτε το βίντεο, το οποίο έχει αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του στο TikTok

 

 Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο:

«Θυμήθηκα στο εξωτερικό ότι 4χρονα πάνε σε gay bar, ό,τι θες μπορείς να κάνεις στο εξωτερικό. Εδώ δεν έχουν τέτοια πρόοδο για αυτό το παρεξηγούν. Πατεράδες μεγαλώνουν παιδιά, όχι μάνα και πατέρας, πατεράδες, τα μεγαλώνουν και είναι τρισευτυχισμένα τα παιδιά. Τώρα, άμα θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σεξ, θα τα κάνει. Δικαίωμά του. Δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι του άλλου, στο κρεβάτι του άλλου αν θα βάλει το παιδί για ύπνο ή θα βάλει προφυλακτικό να το γαμ… Όταν το έχει στη δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας, ή χωρισμένος ή δύο πατεράδες που μεγαλώνουν τα παιδιά, θα τα κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι ευτυχισμένο το παιδί; Αν είναι ευτυχισμένο, τέλος».

Αυτό που θα βρει κάποιος, ο οποίος επισκέπτεται το προφίλ με το όνομα «Ζανέτ», είναι ένα βίντεο στο οποίο ζητά συγγνώμη για τις εμετικές αυτές δηλώσεις του, δικαιολογώντας την αισχρή αυτή του πράξη με το ότι μπέρδεψες την «ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία».

Η παρουσία στην Αννίτα Πάνια

Ο εν λόγω κύριος είχε εμφανιστεί το 2019 στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ισχυριζόμενος πως είναι 40 ετών και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ολοκληρώσει σεξουαλικά, ενώ αναζητούσε και σύντροφο.

Τότε αναζητούσε έναν άντρα ψηλό και γεροδεμένο, όπως έλεγε στη Αννίτα Πάνια.

Related posts:

  1. Οι παπικοί ξεσηκώνουν τους Ουκρανούς να αρπάξουν τα Ορθόδοξα προσκυνήματα!
  2. Stefan Homburg (Καθηγητής Οικονομικών): Από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός στις αρχές του 2021 οι αιφνίδιοι θάνατοι έχουν εκτοξευτεί!
  3. Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Δασκαλάκης, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο και η υγεία του έχει υποτροπιάσει.
  4. Στο 251 ΓΝΑ νοσηλεύεται ο Νίκος Βούτσης – Υπέστη κολπική μαρμαρυγή
Previous Post

…ὁ καθ’ ὕλην ἁρμόδιος ἀρχιφασίστας

Next Post

Στο σκαμνί ο λογιστής της “Μεγάλης Στοάς” για υπεξαίρεση

Next Post
%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b1

Στο σκαμνί ο λογιστής της "Μεγάλης Στοάς" για υπεξαίρεση

%ce%b5%ce%ba%ce%bb

Ξανά στο προσκήνιο η πιθανότητα πρόωρων εκλογών. Πώς; Και γιατί;

%ce%b1%ce%bd%cf%89

Νοσηροί καιροί και ήθη διαστροφής – Καμπάνια οίκου μόδας δείχνει παιδιά να κρατούν φετιχιστικά αξεσουάρ!

Please login to join discussion

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE

youtube-2

Facebook Timeline Κινήματος 21

Κίνημα 21
@ellas21com

Kατηγορίες

  • Uncategorized
  • Βίντεο
  • Γενικά
  • Επικαιρότητα
  • Ιστορία
  • ΞΑΦΝΙΚΑ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πρόσωπα
  • ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΝΩΣΗ
  • Στρατιωτικά Νέα
  • Συνωμοσίες
  • ΥΓΕΙΑ

Browse by Category

  • Uncategorized
  • Βίντεο
  • Γενικά
  • Επικαιρότητα
  • Ιστορία
  • ΞΑΦΝΙΚΑ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πρόσωπα
  • ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΝΩΣΗ
  • Στρατιωτικά Νέα
  • Συνωμοσίες
  • ΥΓΕΙΑ
  • About
  • Advertise
  • Privacy & Policy
  • Contact

© 2026 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result

© 2026 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.