Μια γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ αγόρασε ένα ρουστίκ ιδιωτικό νησί στο Μέιν που δεν ταιριάζει για «άνδρα ή θηρίο» το χειμώνα και ο Στίβεν Κινγκ λέει ότι αξίζει ένα μυθιστόρημα

Το νησί Duck Ledges έχει έκταση 1,5 στρεμμάτων.
Το Duck Ledges Island έχει 1,5 στρέμμα γης. 
  • Τον Ιούλιο, ένα παρθένο νησί Maine 1,5 στρεμμάτων πλούσιο σε άγρια ​​ζωή πουλήθηκε για 339.000 δολάρια.
  • Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είπε στο Insider ότι θα το πουλούσε μόνο σε κάποιον που θα ήθελε να μείνει μια νύχτα εκεί μόνος.
  • Η Charlotte Gale, η νέα ιδιοκτήτρια του Duck Ledges Island, είπε στο Insider ότι ήταν κάτι παραπάνω από ικανή.

Ένα ρουστίκ ιδιωτικό νησί στο Μέιν που θα μπορούσε να αξίζει ένα μυθιστόρημα του Stephen King κυκλοφόρησε στην αγορά το καλοκαίρι και τώρα ανήκει με υπερηφάνεια σε μια γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ που θέλει να μοιραστεί τη «μεγαλειότητά» του με τον κόσμο.

Όταν η καταχώριση κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, το Insider μίλησε με τον Billy Milliken, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του Duck Ledges Island στον κόλπο Wohoa από το 2007, σχετικά με τη μοναδική του απαίτηση πώλησης για την έκταση 1,5 στρεμμάτων που απέχει 10 λεπτά με το πλοίο από το Jonesport του Maine.

Εκείνη την εποχή, ο Milliken είπε ότι θα εξέταζε προσφορές μόνο από άτομα που είναι πρόθυμα να περάσουν τουλάχιστον μια νύχτα μόνοι στο μικρό εξοχικό σπίτι του νησιού, που αρχικά είχε καταγραφεί για $339.000. Το σκεπτικό του ήταν ότι μέσω της δοκιμής, θα μπορούσε να βρει ποιος θα μπορούσε να φροντίσει σωστά τα Duck Ledges, το σπίτι μιας αφθονίας άγριας ζωής.

Το Ducks Ledges δεν απέχει πολύ από το Jonesport, Maine.
Το Ducks Ledges Island απέχει 10 λεπτά με το πλοίο από το Jonesport του Μέιν. 
Χάρτες Google

Το νησί, το οποίο είναι αφιλόξενο για «άνθρωπο ή θηρίο» μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Μαΐου λόγω επικίνδυνων καταιγίδων, θα χρειαζόταν ένα ιδιαίτερο είδος ιδιοκτήτη, είπε.

Η μοναδική στρατηγική πωλήσεων της Milliken, σε συνδυασμό με τα παρθένα χαρακτηριστικά του νησιού, σήμαιναν ότι η καταχώριση έλαβε μεγάλη προσοχή. Ο King, ο παραγωγικός συγγραφέας τρόμου και υπερφυσικής φαντασίας των “It” και “The Shining”, έγραψε στο Twitter ως απάντηση στην προηγούμενη αναφορά του Insider και του Yahoo News σχετικά με αυτό: “Υπάρχει ένα μυθιστόρημα εδώ, που απλώς περιμένει να γραφτεί”.


Εν μέσω της έκρηξης της προσοχής που έλαβε το νησί, η Charlotte Gale από το Νιου Τζέρσεϊ κατέληξε να πείσει τη Milliken ότι άξιζε να γίνει η επόμενη διαχειριστής των Duck Ledges.

Είπε στο Insider ότι ποτέ δεν πτοήθηκε από την προοπτική να περάσει μια νύχτα μόνη στο εξοχικό σπίτι του νησιού, χτισμένο 20 πόδια από την άκρη του νερού.

Νησί Duck Ledges.
Νησί Duck Ledges. 
Φωτογραφία Dean Tyler

Η Γκέιλ, εξουσιοδοτημένη θεραπεύτρια μασάζ, είπε ότι συνάντησε το Duck Ledges τον Ιούνιο, μια άγρυπνη νύχτα όταν περιφερόταν σε σπίτια προς πώληση στο Μέιν. Ονειρευόταν να μετακομίσει εκεί από το γυμνάσιο αφού πέρασε μερικά καλοκαίρια στο σπίτι ενός φίλου στο Kennebunk.

«Για κάποιο λόγο, αυτό το μικρό νησί μου μίλησε», είπε. «Οπότε προγραμμάτισα το υποχρεωτικό ένα βράδυ».

Λίγο αργότερα, είπε, βρέθηκε να την παρέλαβαν σε μια βάρκα σε μια αποβάθρα ο Milliken και ένας από τους φίλους του, οι οποίοι την συνόδευσαν προσωπικά στο Duck Ledges για τη δοκιμή της. Ήταν στη βόλτα με το σκάφος που η Milliken άρχισε να υποπτεύεται ότι ήταν «η μία», είπε ο Gale.

Άλλοι ενδιαφερόμενοι είχαν φέρει μαζί τους μια σειρά από αποσκευές και βαλίτσες, ενώ η Γκέιλ έφτασε με μόνο ένα σακίδιο, είπε.

«Είπαν: «Μόλις καταλάβαμε ότι φέρατε το ένα μικρό σακίδιο που είναι αδιάβροχο και οι ερωτήσεις που κάνετε καταλάβατε ότι το νησί δεν χρειάζεται πραγματικά να φέρετε πολλά», είπε.

Η Γκέιλ ξεχώριζε γιατί δεν ένιωθε «μόνη» στο νησί

Όταν ο Milliken την πήρε στο σκάφος του για να πάει σπίτι την επόμενη μέρα, η Gale είπε ότι τη ρώτησε αν ένιωθε μια αίσθηση μοναξιάς στο νησί, στο οποίο είπε: «Αν αγαπάς αληθινά τον εαυτό σου, δεν είσαι ποτέ πραγματικά μόνη. .”

Η απάντησή της, είπε, εδραίωσε την απόφαση της Milliken να αποδεχθεί την προσφορά της στην τιμή που ζητούσε.

Το εσωτερικό του εξοχικού στο Duck Ledges (L) και ο νέος ιδιοκτήτης του, Charlotte Gale (R).
Το εσωτερικό του εξοχικού στο Duck Ledges Island και η νέα του ιδιοκτήτρια, η Charlotte Gale. 
Φωτογραφία του Dean Tyler, ευγενική προσφορά της Charlotte Gale

Η Γκέιλ είπε ότι αργότερα της είπε ότι είχε λάβει 300 προσφορές πολύ πάνω από 339.000 δολάρια, αλλά αποφάσισε να δεχτεί τις δικές της επειδή πίστευε ότι θα συμπεριφερόταν σωστά στο νησί.

«Μου είπε ότι κάποιοι από αυτούς ήταν κατασκευαστές ακινήτων», πρόσθεσε η Γκέιλ. «Ένιωθε ότι θα ήταν σαν να ξεπουλούσε την καρδιά του αν το έκανε αλλιώς».

Στο κλείσιμο του ακινήτου, η Γκέιλ είπε ότι ο Milliken δάκρυζε στην προοπτική να αποχαιρετήσει τους Duck Ledges.

“Κράτησα τα χέρια μαζί τους και είπα, “Είναι σαν γάμος. Δεν έχασες το νησί. Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και έχεις αποκτήσει έναν οικογενειακό φίλο”, είπε.

Το Duck Ledges θα παραμείνει μια παρθένα όαση, αλλά η Gale θέλει να το μοιραστεί με τον κόσμο

Η Γκέιλ πέρασε τέσσερις συνεχόμενες νύχτες στο Duck Ledges όταν έγινε ιδιοκτήτρια τον Ιούλιο, περισσότερες από ό,τι η Milliken σε πάνω από μια δεκαετία, είπε.

Δεν είναι κατάλληλο για μακροχρόνια διαβίωση, είπε προηγουμένως ο Milliken στο Insider. Οι σύγχρονες πολυτέλειες όπως η ζέστη, το τρεχούμενο νερό και μια εσωτερική τουαλέτα απλά δεν ήταν διαθέσιμες στο νησί.

Το εξώχωρο.
Το εξώχωρο. 
Dean Tyler Photography

Παρόλα αυτά, η Γκέιλ είπε ότι τα κατάφερε. Πήρε τρία πράγματα μαζί της σε εκείνη την επίσκεψη: μια σόμπα κατασκήνωσης, μια πτυσσόμενη μπανιέρα και μια φορητή τουαλέτα.

Την πρώτη εκείνη νύχτα ως νέα ιδιοκτήτρια του νησιού, η Γκέιλ είπε ότι έκανε ένα ζεστό μπάνιο και παρακολούθησε το ηλιοβασίλεμα στον ορίζοντα. «Ήταν απλώς ένα μικρό κομμάτι του ουρανού», είπε.

Παρά τη μοναξιά του νησιού, η Γκέιλ είπε ότι δεν είχε νιώσει ποτέ μια αίσθηση μοναξιάς εκεί. Οργάνωσε δείπνο με φίλους και έγινε φίλη με τους ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι περιλαμβάνουν ένα λοβό από δελφίνια και φώκιες που συχνά σκαρφαλώνουν στη βραχώδη επιφάνεια όταν φτάνει με βάρκα.

Κάποιοι ντόπιοι έχουν αποκαλέσει τη Γκέιλ ατρόμητη επειδή περνούσε τόσο πολύ χρόνο μόνη της εκεί, είπε.

«Βγήκα επίτηδες το φθινόπωρο κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας για να δω πώς ήταν», είπε η Γκέιλ.

Η μικρή ξύλινη κατασκευή παρέμεινε συμπαγής, είπε, παρά τον θυελλώδη αέρα που ακούγεται σε όλη την καμπίνα.

“Πολλοί άνθρωποι λένε, “Ουάου, είσαι πραγματικά γενναία. Είσαι σε αυτό το νησί μόνη σου”, πρόσθεσε. «Και είπα «Όχι». Απλώς ένιωθα πάντα πολύ ασφαλής εκεί».

Ducks Ledges Island.
Νησί Duck Ledges. 
Dean Tyler Photography

Προς το παρόν, η Γκέιλ, η οποία φροντίζει τους γονείς της στο σπίτι τους, λέει ότι το νησί θα παραμείνει ένα καλοκαιρινό καταφύγιο.

Έχει μερικές μικρές αλλαγές στο κατάστημα, όπως να διατηρήσει τη φορητή τουαλέτα και να αντικαταστήσει το σπίτι με ένα υπόστεγο κηπουρικής και ονειρεύεται να μεγαλώσει λουλούδια σε όλο το νησί.

Επιπλέον, θέλει να μοιραστεί ένα κομμάτι από τον παράδεισο του νησιού της με άλλους και λαμβάνει ερωτήσεις για επίσκεψη μέσω του ιστότοπού της . Στο μέλλον, η Gale, η οποία είπε ότι είχε εργαστεί ως διατροφολόγος και μάγειρας στο παρελθόν, οραματίζεται να φιλοξενεί εργαστήρια γραφής και μαγειρικής εκεί ή ακόμα και συνεδρίες μασάζ-θεραπείας.

Όπως και ο προκάτοχός της, η Γκέιλ σκοπεύει να κρατήσει το νησί όσο πιο παρθένο μπορεί.

«Δεν το έχει αγγίξει τόσο πολύ ο άνθρωπος», είπε η Γκέιλ για το Duck Ledges. «Και θέλω να το αφήσω έτσι».

Οι εκπρόσωποι του King δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Next Post

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE

youtube-2

Facebook Timeline Κινήματος 21