Ληξουριώτισσα: Μια Ματιά Στον Πατριωτικό Χώρο Της Ρωσίας Ή Ποιος Είναι Ο Κονσταντίν Σίβκοφ;

(Στο ιστολόγιο https://www.armyupress.army.mil/journals/military-review/online-exclusive/2022-ole/sivkov/ , το οποίο δημοσίευε το Μάϊο, το άρθρο του Σίβκοφ: «Η Ουκρανία είναι μόλις η αρχή. Οι γεωπολιτικές συνέπειες της Ειδικής Επιχείρησης θα αλλάξει ολόκληρη την θεώρηση του κόσμου» μαθαίνουμε ότι ο Σίβκοφ είναι ε.α. αξιωματικός του ναυτικού, απόφοιτος της Ακαδημίας Γενικού Προσωπικού, ο οποίος υπηρέτησε στο Τμήμα Στρατιωτικής και Στρατηγικής Έρευνας του Γενικού Προσωπικού, μεταξύ 1995-2007. Είναι επίσης διδάκτορ Στρατιωτικών Επιστημών και μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Πυραυλικών και Πυροβολικών Επιστημών και έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 άρθρα σχετικά με τις διαδικασίες ένοπλης εμπλοκής, με την φύση των συγχρόνων πολέμων και των ενόπλων συρράξεων και αναφορικά στην οργανωτική ανάπτυξη των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιπλέον, είναι συνιδρυτής και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών Προβλημάτων, μια ανεξάρτητη, επιστημονική, μη-κυβερνητική οργάνωση ειδικευμένη στην στρατιωτική ανάλυση.)

Πριν από πέντε μέρες, ο Κονσταντίν Σίβκοφ παραχώρησε μια συνέντευξη σε πατριωτικό κανάλι εναλλακτικής ενημέρωσης της Ρωσίας. (https://www.youtube.com/watch?v=QqGGjAXlY5g).

Σύνοψης:

Ο Σίβκοφ υπογραμμίζει ξανά αυτό που οι τίμιοι δημοσιογράφοι και αναλυτές επαναλαμβάνουν εδώ και εφτά μήνες` Το γεγονός ότι η Ρωσία διεξάγει αυτόν τον πόλεμο με ένα πολύ παράξενο τρόπο – με παράξενες οπισθοχωρήσεις, χωρίς επαρκή τεχνικό και στρατιωτικό εξοπλισμό, με ανταλλαγές αιχμαλώτων επ’ ωφελείας του εχθρού – δείχνει μόνο ένα πράγμα: ότι στη Ρωσία τα εμπορικά συμφέροντα ορισμένων ολιγαρχών υπερκερνάνε το εθνικό συμφέρον.

«Το γεγονός ότι ο Πούτιν είχε δηλώσει από την αρχή της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης ότι η Ρωσία θα εξυπηρετήσει όλες της συμφωνημένες υποχρεώσεις διανομής φυσικού αερίου και πετρελαίου, με είχε λυπήσει πάρα πολύ» – είπε ο Σίβκοφ. Συνεπάγεται ότι η Ρωσία τροφοδοτεί ενεργειακά τις χώρες που προμηθεύουν όπλα και χρήμα στον εχθρό από το Κίεβο.

Η επιστράτευση των 300 000 εφέδρων και η αποστολή τους στη μάχη, θα σημάνει τον τριπλασιασμό των ρωσικών δυνάμεων σε σχέση με τις ουκρανικές. Ταυτόχρονα όμως, όλος ο κόσμος αναρωτιέται γιατί οι λεγόμενες κόκκινες γραμμές που όλο και αναφέρει το Κρεμλίνο, παραβιάζονται συνεχώς δίχως να φέρουν καμία αλλαγή στο μέτωπο;

Γιατί δεν καταστρέφονται τα αρχηγεία του καθεστώτος του Κιέβου, γιατί δεν καταστρέφει η ρωσική αεροπορία τις σιδηροδρομικές γραμμές και το οδικό δίκτυο που εξασφαλίζουν την τροφοδοσία των ουκρανικών δυνάμεων με οπλισμό, στρατιωτική τεχνική και προσωπικό; Γιατί οι αγωγοί φ.α. στην επικράτεια της Ουκρανίας μένουν άθικτοι ενώ η ρωσική πλευρά πληρώνει τέλη διέλευσης στο ουκρανικό κράτος!!!

Αυτά είναι τα ερωτήματα που ταλανίζουν όλο και περισσότερο την ρωσική κοινωνία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα, μόνο, αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα φτάσει στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ένα παρόμοιο σενάριο είχε ήδη εφαρμοστεί το 1917!

«Εάν δεν θα εφαρμοστούν, το συντομότερο, τα απαραίτητα μέτρα, τότε μια επανάσταση θα λάβει χώρα στη Ρωσία πολύ-πολύ σύντομα» – συνεχίζει ο Σίβκοφ. «Εγώ σαφώς και δεν επιθυμώ να συμβεί κάτι τέτοιο! Απευθύνομαι στις ομοσπονδιακές αρχές, στην κυβέρνηση της χώρας, προσωπικά στον Πρόεδρο Πούτιν: Σταματήστε! Λύσετε τα χέρια του στρατού! Επιτρέψατε στο στρατό να αναπτυχτεί πλήρως! Ειδάλλως δεν περιμένουμε καλό. Τη χώρα θα την διαφυλάξουμε. Εμείς θα την διαφυλάξουμε! Ο στρατός δεν θα διαλυθεί και εσείς θα καταστραφείτε από τον οργισμένο στρατό και τον αχαλίνωτο λαό! Εξ αιτίας των ροών φυσικού αερίου σας προς την Ευρώπη, εξ αιτίας των ευρωπαϊκών ομολόγων σας, εξ αιτίας της απαγόρευσής σας να εφαρμοστούν οι κανόνες της επιχειρηματικής τέχνης της στρατιωτικής στρατηγικής! Για όλ’ αυτά: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!» (από το κανάλι τελεγραμ Stratinfo)

***

Η Δύση, στην οποία η προπαγάνδα των νεοταξιτών δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε ότι «ανήκουμε», δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις τοποθετήσεις του Κ. Σβίσκοφ και τον έχει καταγεγραμμένο στη λίστα με τα «ανεπιθύμητα πρόσωπα»: https://www.spisok-putina.org/en/personas/sivkov/

Σημερινό άρθρο της Daily Mail, με τίτλο: «Ε.α. στρατιωτικός αναλυτής του Κρεμλίνου λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να ρ΄θκει με ατομικά όπλα πάνω από το υπέρ ηφαίστειο Yellowstone και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα ώστε να εξουδετερώσει ολοκληρωτικά την Αμερική», εμφανίζει τις εκτιμήσεις του Σίβκοφ σχετικά με τις συνέπειες μιας πυρηνικής εμπλοκής.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3020810/The-Apocalypse-Simply-Cheaply-Russian-military-analyst-recommends-bombing-Yellowstone-supervolcano-San-Andreas-fault-nuclear-deterrent.html

Σταχιολογώ:

Ο Konstantin Sivkov έγραψε ότι η Ρωσία χρειάζεται ένα νέο «ασύμμετρο» όπλο`

Είπε ότι προκαλώντας ατομικές εκρήξεις στο βυθό θα ενεργοποιούνταν τσουνάμι

Η όποια σεισμική δραστηριότητα θα μπορούσε να ενεργοποιήσει το ηφαίστειο και να καλύψει τις Η.Π.Α. με ένα παχύ στρώμα στάχτης`

Είπε ότι τα τσουνάμι θα επηρεάσει 240 εκ. Αμερικάνους και θα έφτανε ακόμα και στην Ευρώπη`

Οι αναλυτές λένε ότι τα νέα όπλα θα μπορούσαν να είναι έτοιμα στα δέκα επόμενα χρόνια`

Ένας τηλεπαρουσιαστής είχε πει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να μετατρέψει την Αμερική σε ραδιενεργή σκόνη.

Konstantin Sivkov, ο οποίος συμμετέχει με μια στήλη για το περιοδικό Military-Industrial Courier, έγγραψε νωρίτερα αυτό το μήνα, σε ένα άρθρο με τίτλο: «Ατομικές Ειδικές Δυνάμεις», ότι η Ρωσία θα χρειαζόταν νέα μέγα-όπλα προκειμένου να απελευθερώσει το χάος και να εξασφαλίζει την καταστροφή των εχθρών της. Η Ρωσία θα έπρεπε να αναπτύξει ατομικά όπλα, χειριζόμενα από μικρό αριθμό προσωπικού, που να προκαλούν τσουνάμι στα παράλια των Η.Π.Α. και να ενεργοποιούν το ηφαίστειο του Εθνικού Δρυμού Yellowstone….

…. Ο Σίβκοφ τιτλοφορεί τα διάφορα μέρη του άρθρου του ως εξής: «Προδιαγραφές των Μέγα-όπλων», «Μια μέρα χωρίς την Αμερική», «Η μέρα μετά την αυριανή», «Η Αποκάλυψη – απλά και φτηνά». […]

Και άλλη πρόσφατη τοποθέτηση του Κ. Σίβκοφ:

https://www.memri.org/tv/russian-military-expert-konstantin-sivkov-israel-iran-russia-china-america-nuclear-war

ληξουριώτισσα

Next Post

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE

youtube-2

Facebook Timeline Κινήματος 21