Αρχικά να επισημάνουμε ότι όπως φαίνεται εκ του τίτλου δεν είναι ούτε χώρος, ούτε πατριωτικός, εκ της ιστορίας και της αποτελεσματικότητος του καθενός, αλλά και εκ της αισθητικής τους, αντιλαμβανόμεθα πολλά.
Την 17 Νοεμβρίου (προσέξτε την ημερομηνία, θα πούμε παρακάτω περί αυτού) 2022 έγινε μία τηλεδιάσκεψη για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, όπως ακριβώς λέει η ανακοίνωση που έβγαλαν αυτοί που την οργάνωσαν, υπό την αιγίδα του συνταγματολόγου Γιώργου Κασιμάτη.
Στην τηλεδιάσκεψη εκτός των άλλων, έλαβαν μέρος οι :
- Καλλιόπη Σουφλή, Δημοσιογράφος attikanea.info
- Βαγγέλης Κουρούκλης, Ιατρός ιριδολόγος ιδρυτικό μέλος της ΕΝΕΑΠ
- Αντώνης Ιερωνυμάκης
- Αντώνης Παπαντωνίου Ναύαρχος Λιμενικού Σώματος ε.α. Διπλωματούχος Νομικής, ιδρυτικό μέλος της ΕΝΕΑΠ.
όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία:
Οι κύριοι αυτοί θέλουν να ενώσουν τον πατριωτικό χώρο, και όλοι όσοι είναι και αισθάνονται πατριώτες, να μπουν κάτω από την σκέπη τους.
Ας δούμε όπως ποιος είναι τι..
Ο κ. Κουρούκλης όπως διαβάζουμε στο site biblionet.gr
Ο Βαγγέλης Κουρούκλης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του. Σπούδασε Ιατρική στη Βουλγαρία, έλαβε ειδικότητα Παθολογικής – Ανατομικής και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Ιριδολογία στη Μόσχα. Έχει εργαστεί στα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, Σωτηρία, Απολλώνιο Ηρακλείου Κρήτης, και ως ιδιώτης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα στον τομέα της Ιριδολογίας.
Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Ενωτικής Επιτροπής για την Απελευθέρωση (ΕΝΕΑΠ).
Έχει μεταφράσει μερικά βιβλία τα οποία παραθέτουμε
Ποια ήταν η Μπλαβάτσκυ; Ήταν η ιδρυτής της Θεοσοφικής σχολής, δηλαδή Σατανίστρια..
Lucifer = Εωσφόρος = Αυτός που φέρνει το Φως
«Η ιδρύτρια (Σημ: η Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ) διαβεβαίωσε ότι το έργο είναι μια έκφραση από τον πυρήνα της Αρχαίας Σοφίας, που διαφυλάσσεται από την Ιεραρχία των Μαχάτμας, δηλαδή των Πνευματικών Όντων που προηγούνται της ανθρώπινης εξέλιξης, καθώς έχουν κατακτήσει πνευματική αυτοσυνειδητότητα. Διαβεβαίωσε ότι το σύγχρονο Θεοσοφικό έργο ήταν η γραμμή που δόθηκε από την Πνευματική Ιεραρχία ενώ η ίδια ανέλαβε να το εκφράσει και να το πραγματοποιήσει με τον δικό της τρόπο». 2
Σχόλιο: Η διδασκαλία της Θεοσοφίας υπαγορεύτηκε από την λεγόμενη Πνευματική Ιεραρχία, οντότητες «εξελιγμένες» που κατέχουν την Αρχαία Σοφία. Αυτό από μόνο του προϊδεάζει τον αναγνώστη πως ό,τι πρόκειται να ακούσει είναι διδασκαλία όχι ανθρώπινη αλλά άλλων οντοτήτων.
Το σήμα της Θεοσοφικής Εταιρείας . Διακρίνονται καθαρά τα εξής σύμβολα :
α) ο αριστερόστροφος αγκυλωτός σταυρός,
β) ο ουροβόρος όφις, αρχαίο σύμβολο των γνωστικών καί μετέπειτα τών Θεοσοφιστών, Μασόνων καί άλλων σκοτεινών αιρέσεων,
γ) στην κορυφή τό Ινδουιστικό σήμα του Ομ (Aum),
δ) τό Εβραικό εξαγράμματο αστέρι ή εξάλφα, γνωστό καί ως σφραγίδα του Σολομώντα, που χρησιμοποιέιται από μάγους καί αποκρυφιστές σε μαγικές τελετές),
ε) Τέλος στο κέντρο το αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο του Ankh ή Crux Ansata ή Κλειδί της ζωής ή κλειδί του Νείλου)
Ποιος ήταν ο Πεταρ Ντένοφ; Όπως βλέπουμε από το wikipedia
O Πέταρ Ντένωφ άνοιξε μια απόκρυφη σχολή στη Σόφια της Βουλγαρίας με το όνομα «Παγκόσμια Λευκή Αδελφότης».Η καταγωγή της ονομασίας αυτής προέρχεται από μια έννοια που αναπτύχθηκε στους κύκλους της Θεοσοφίας από την Έλενα Πέτροφνα Μπλαβάτσκι, η οποία δήλωνε ότι καθηγητές της ήταν οι Σοφοί δάσκαλοι των Μαχάτμα που κατοικούν στο Θιβέτ ή Σαμπάλα και αποτελούν μια μεγάλη Λευκή Στοά, μια μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, αυτή των Μαχάτμα.
Που σπούδασε ο κ. Κουρούκλης; Στην Βουλγαρία. Που ιδρύθηκε η Στοά Λευκή Αδελφότης; Στην Βουλγαρία. Τι έχει μεταφράσει; Βιβλία που αφορούν Μασόνους και Σατανιστές..
Στο χωριό μου λένε, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει..
Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι παίζει και με την ΕΝΕΑΠ, διότι ο σοφός λαός λέει “δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι..”
Ο κ. Ιερονυμάκης, βγαίνει συχνά πυκνά στην εκπομπή του κ. Σώντερς..
Η κ. Καλλιόπη Σουφλή αναφέρεται σχετικά με έναν πρώην πράκτορα της ΕΥΠ τον κ. Αγγελάκη, ο oπoίος ενώ είχε κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και καταδικαστεί πρωτόδικα, αθωώθηκε στο εφετείο επί ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη.. Όλο τυχαίως η κ. Σουφλή προπαγανδίζει στο site της, την αποχή από τις εκλογές, ενω χυδαιότατα υβρίζει τον Σπύρο Χατζάρα και το Κίνημα 21. Αποχή που συμφέρει την Νέα Δημοκρατία και τους Κασιδιαρικούς (δείτε εδώ άρθρο του Κινήματος 21 που εξηγεί ποιους συμφέρει η αποχή)
Άρα έχουμε και λέμε :
- τηλεδιάσκεψη που έγινε με έναν που βγαίνει συχνά πυκνά σε εκπομπές υποψηφίου του Κασιδιάρη.
- τηλεδιάσκεψη που έγινε με μία που προπαγανδίζει θέσεις που συμφέρει την Νέα Δημοκρατία και τους Κασιδιαρικούς
- τηλεδιάσκεψη με έναν που έχει μεταφράσει βιβλία Σατανιστών και Μασόνων και έχει συμβάλει στην διάδοση των ιδεών τους.
Το τελευταίο αλλά και το κερασάκι στην τούρτα, η τηλεδιάσκεψη όλων αυτών, έγινε 17 Νοεμβρίου, ημέρα που θεωρείται ως επίσημη ιδρυτική ημερομηνία της Θεοσοφικής Εταιρείας (δείτε εδώ), όταν δόθηκε η πρώτη δημόσια διάλεξη από τον Παγκόσμιο Πρόεδρο Henry Steel Olcott.