Οι νεκροί που αυξάνονται…

Άρθρο του Πλοιάρχου Στρατ. Ιατρού Ζώη Κ.Μπέχλη Προέδρου στο Κίνημα 21

Ποιοι είναι οι αμνοί; Οι εμβολιασθέντες συνανθρωποί μας, οι οποίοι σιωπούν ενώ ταυτόχρονα, πολλοί από αυτούς, απόδειξη της ορθότητας της κωδωνόσχημης καμπύλης που αφορά την ευφυία, ενίοτε επιτίθενται και σε όσους αντιδρούν.

Το μέγα θανατικό έχει ξεσπάσει στην χώρα, σιωπά ο Πρωθυπουργός, που διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις την Κρήτη λέγοντας ότι: Το εμβόλιο είναι ασφαλές και χωρίς παρενέργειες, τον διέψευσε πανηγυρικά η ίδια η εταιρεία του εμβολίου, σιωπά το σύστημα των πολιτικοποιημένων Ιατρικών συλλόγων που είναι βουτηγμένο μέχρι την μύτη στην παλαιοκομματοκρατία, που είναι σπόνσορας για το εμβόλιο, σιωπά το επίσημο Νεοιερατείο της επίσημης εκκλησίας, μερικά μύρια είναι αυτά άλλωστε, σιωπά ο καλοχορτασμένος δημοσιογραφίσκος, σιωπά ο Πρόδρομος που συμμετέχει δι αντιπροσώπου και στις βραβεύσεις του Μπούρλα, σιωπά και ο ταλαίπωρος μικροαστός και ο καημένος επαρχιώτης, που τον μπολιάσαν και δεν τολμά να συμπληρώσει μια κίτρινη καρτέλα.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και έχουν μόνον για ανάγνωση. Οι χώρες που έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, έχουν τους λιγότερους θανάτους, τα λιγότερα κρούσματα, τις αληθινά άδειες ΜΕΘ.

Η χώρα που χρησιμοποίησε κλασικά εμβόλια και όχι το εμβόλιο, η Σερβία, έχει περίπου τα ίδια ποσοστά, κάτι που μας λέει ότι πιθανόν και ο εμβολιασμός να ήταν άχρηστος, ακριβώς όπως συμβαίνει με την γρίπη των χοίρων το 2009, που μας απειλούσαν, αλλά τελικά επειδή ο κ Τσιόδρας με τον κ. Κοντοζαμάνη, δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι, ανέβαλαν τον Αρμαγεδδώνα για το 2019.

Διαβάστε την συνέχεια στο PRONEWS

Κοινοποιούμε και διαδίδουμε την αλήθεια

Next Post

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE

youtube-2

Facebook Timeline Κινήματος 21